Notícies
MARIA ENRICH, MARIONA VIDAL I ARAN CASTELLS, I PREMI NATIVIDAD YARZA[General]
Dimecres, 05 de febrer de 2020
Les alumnes del Pere Vives Maria Enrich, Aran Castells i Mariona Vidal han estat les tres primeres classificades al I Premi Natividad Yarza a la Recerca en Gènere, creat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena.  Aquest premi està destinat a aquells treballs de recerca presentats en el curs acadèmic 2019-2020 i van dirigits a tot l'alumnat escolaritzat en algun municipi de la conca d'Òdena.

Maria Enrich ha estat la guanyadora amb el treball “Aquesta cançó és per dir-te adéu. Dones i música; transformació social”. Aran Castells va presentar el treball titulat: “Feminism and Virginia Woolf’s legacy to women artists” i Mariona Vidal: “La coeducació com a eina pedagògica”.

L'acte d'entrega del premi, que serà part de l'acte central del programa del 8 de març, tindrà lloc el proper divendres 6 de març a les 12.00h a la Sala d'Actes del Pere Vives. En aquest acte es durà a terme, entre d'altres, un parlament de les regidores d'igualtat de la Conca; la conferència "Qui va ser Natividad Yarza" a càrrec de la Marta Vives, de l'arxiu comarcal; i un speech per part de les tres alumnes premiades del nostre centre.

Enhorabona a les tres!

Més informació: